Η νέα συνεργασία του Chania Social Events με τον Κώστα Κανδήρο!

Ο πολυχώρος εκδηλώσεων Chania Social Events σας δίνει την ευκαιρία να κλείσετε για την εκδήλωση σας τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Μια νέα συνεργασία ξεκίνησε λοιπόν με τον Κώστα Κανδήρο, ένα μεγάλο ταλέντο με πολλές επιτυχίες, εμφανίσεις σε γνωστά μαγαζία της Αθήνας και με συνεργασίες με τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες.

KOSTAS KANDIROS

Ο Κώστας Κανδήρος γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά της Κρήτης. Σε ηλικία 17 ετών, όντας ανήσυχο πνέυμα υπηρέτησε στους καταδρομείς αλεξιπτωτιστές όπου και ήταν όνειρο του να παραμείνει. Όμως το μικρόβιο της μουσικής  τον κέρδισε.

Πρώτη του απόπειρα ώς τραγουδιστής ήταν το  2005 σε γνωστή πίστα των Χανίων.Εκει τον ανακάλυψε μαέστρος μεγάλου νυχτερινού κέντρου των Αθηνών και συγκεκριμένα της παραλιακής,ο οποίος και του έκανε αμέσως πρόταση συνεργασίας.

Το μουσικό ταξίδι στις μεγάλες πίστες της Αθήνας ξεκίνησε το 2006 με πρώτη του συνεργασία στο Frangelico με Χρήστο Μενιδιάτη και Ελεάνα Παπαιωάννου.

Δεύτερη συνεργασία το 2007 στο Γκάζι με Αντρέα Στάμο,Γιώργο Γιαννιά όπου ακόμα μεχρι και σήμερα διατηρούν στενή φιλική σχέση και την Φανη Δρακοπούλου.

Ακολούθησαν συνεργασίες με Βασίλη Καρρά, Νίκο Βέρτη, Αντύπα , Λευτέρη Πανταζή, Γιώργο Τσαλίκη,Άντζελα Δημητρίου,Χρύσπα,Πέτρο Ίμβριο,Τριαντάφυλλο, και πολλά ακόμα μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας.

Μας συστήνεται το 2014 με το πρώτο του single «Πανάθεμα με Σ’αγαπώ» σε στίχους και μουσική του ιδίου.

Ακολουθεί το 2015  το τραγούδι «Ζω και εγώ για μένα» που κυκλοφορεί απο την cobalt music.Παράλληλα κάνει και το πρώτο του video clip με τον πολύ γνωστό σκηνοθέτη μεγάλων επιτυχιών Μανώλη Τζιράκη.Το κομμάτι σημειώνει μεγάλη επιτυχία και βρίσκεται σε υψηλές θέσεις στα charts των ραδιοφώνων σε όλη την Ελλάδα.

Αυτή την περίοδο βρίσκεται στο στούντιο όπου ηχογραφεί το νεο του κομμάτι σε στίχους και μουσική δική του και αναμένεται να μας εντυπωσιάσει.

To νέο τραγούδι του θα κυκλοφορήσει με τον τίτλο <<Στο λιμάνι των Χανίων>>

και είναι αφιερωμένο στην πόλη καταγωγής του, που τόσο αγαπάει.

Contact info: kostaskandiros81@gmail.com

https://www.facebook.com/Kostas-Kandiros-Κώστας-Κανδήρος-Fan-club-912440182114715/?fref=ts