Το Κτήμα Κανατάκη σε έκθεση γάμου στο Παρίσι!

ΕΚΘΕΣΗ ΓΑΜΟΥ PARIS BRIDAL FAIR

Η εταιρεία Chania Social Events – Κτήμα Κανατάκη παρεβρέθηκε σε μια ακόμα έκθεση γάμου αυτή τη φορά στο μαγευτικό Παρίσι που πραγματοποιήθηκε στις 14-15 & 16 Απριλίου 2019.

Πιο συγκεκριμένα μιλάμε για το Paris Bridal Fair που διεξήχθει στης Βερσαλλίες μέσα σε έναν υπέροχο πολυχώρο με μαγευτικό στολισμό και εκθέτες γάμου απο όλο τον κόσμο.

Μερικά απο τα διάσημα Brands που έλαβαν μέρος είναι: Sposa Moda ,Nino Loretti, MS Moda, Si Belle, Victoria Kay, Lazaro, Just for you, Sincerity, Knight and bride και άλλα πολλά διάσημα ονόματα του χώρου.

Η ομάδα της εταιρείας μας  πραγματοποίησε b2b ραντεβού με wedding planners απο όλο το κόσμο ωστε να προωθήσει για άλλη μια φορά τα Χανιά ως γαμήλιο προορισμό.

Η παρουσία της Κρήτης σε παρόμοιες διοργανώσεις όπως το Paris Bridal Fair είναι σημαντική καθώς έτσι μπορούμε να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο τη φυσική ομορφιά του νησιού μας και τις υψηλές παροχές που διαθέτει δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα σε ζευγάρια απο όλο τον κόσμο να πραγματοποιήσουν στα Χανιά τη σημαντικότερη  μέρα της ζωής τους. Ενώνουμε τις ιδέες μας και επεκτείνουμε την φιλοσοφία και την κουλτούρα μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.